Flyttröra

Pust, lite jobbigt

Som jag har flyttat de senaste fem åren, ja även tidigare. Efter att ha ägt några hus, renoverat, bott i city och inte trivts så är det nu dax igen. I mitt huvud så började en tanke ta form, jag ville bo som i ett Attefallshus eller en etta och sedan resa mycket. Med Coronan och ett rörigt förhållande så var det som att fylla alla tankar i en tratt och rätt alternativ kom ut. Vad var viktigt i det liv jag har kvar. Jo att få resa till värmen på vintern, att bo där jag har nära naturen, service, vänner, rötter och en historia. En låg hyra och ett enkelt boende hägrade. Det blev en tvåa, nymålad och fräsch och med låg hyra.

Nu är jag på väg men pust,,, lite jobbigt att fixa allt själv. Men jag är van och fixar det

Monica

8 comments / Add your comment below

  1. Har faktisk hållt mig på samma plats,

    Blekinge – Arbete

    Halland – relax

    samt resor – lång distans

    Trevlig helg och Lycka till Monica 💥

Lämna ett svar

Till startsidan