Nu får det vara färdig flyttat

Den här gången var det extra jobbigt

Men trots tråkig rubrik så blev det riktigt bra med denna flytt. Tavlor börjar komma på plats och internet fungerar fr o m igår. Men nu får det räcka, trot eller ej. Energi och resurser ska användas till annat framöver. Jag har ju kommit hem nu!

Viktigt med natur nära

Har hittat en liten skogsväg. Helt otroligt att jag inte vetat om den under de femton år jag bodde här. Känns som att hitta en skatt. Idag var jag inne i Växjö och fixade en det ärenden. Så skönt det var att komma hem till Hovmantorp efter två timmar i stan. Kommer aldrig att bo långt ifrån natur om jag kan råda över det.

 

Vännerna som alltid finns där

De hör av sig och även skämmer bor mig med blommor. Så tacksam! Tacksam också över att ha vänner sedan lång tid helt nära  mig. Extra viktigt har jag insett.

 

Nu återstår det att få upp lampor och gardiner. Väntar på att hyresvärden Lessebohus ska komma och riva bort de gamla trasiga persiennerna och putsa de smutsiga fönstren. Det glömdes bort innan jag flyttade in.

Monica

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan