Drömmer du också om en vinter i solen

Äntligen kan det bli av, en vinter i solen

Letar nu semesterbostad i närheten av Torrevieja. Med ett enkelt och billigt boende här i Hovmantorp finns det nu utrymme för “dubbel hyra” under en tid. Då jag känner mig hemma och har kontakter och bekanta i området Alicante- Torrevieja så blir det mitt val. Mas Amigos i Torrevieja är en klubb för nordbor på Costa Blanca. Här finns all hjälp att få, bl a hittar jag ett bra utbud på semesterbostäder. Här finns även annan bra service. Se https://masamigos.com . Dessutom är makarna Lyckvind från Jönköping engagerade i klubben. Carina var ordförande i Företagarna Jönköping före mig och är nu ordförande i Mas Amigos.

SAS välkomnar vovvar

I planteringen ingår även en flygbiljett för min vovve. SAS ser ut att vara bästa alternativet. Där får jag ta med honom i kabinen. Men visst blir det svårt att inte ta upp honom i knät min lilla knähund.

Lite arbete i solen

Även om stranden lockar så kan det vara gott att göra lite nytta också. Är nyfiken på om det går att hitta kunder till Colix appar. Finns ju en hel del att kolla upp

 

Monica

 

2 comments / Add your comment below

 1. Monica, så bra det ser ut att bli framöver. Hoppas nu på ett bra varmt ställe också De är du värd. Nu får du inte flytta mer. Lova det🤗
  Kram o god midsommar

  1. Kram Lena
   Nej nu vill jag inte flytta mer. Att flytta till och med en man har inte varit lyckat så det är förbi.
   Nu har jag ju hittat hem och det känns så gott. Att gå en promenad och se välkända ansikten, föräldrar till mina barns kompisar, föreningsmänniskor jag känner och mycket mer. Ja gör hemma här
   Monica

Lämna ett svar

Till startsidan