Sommar, sol och jordgubbar

Nästan för bra

Den här sommaren bjuder  på ett otroligt väder med sol och åter sol. Vid Hovmantorps station står försäljaren av jordgubbar. Stora goa som inte går att motstå, köpte nyss två liter. Blir något att njuta av idag förutom några dopp i sjön Rottnen.

 

Sämre väder

Men nu längtar jag efter lite sämre väder. Är jag riktigt klok, varför det? Jo jag längtar efter en långpromenad dagtid med vovven. I morse vid åtta blev det en kort promenad, en rastning så att vovven kan vara lugn ett par timmar. Först framåt kvällen vid 21-22 är det drägligt för honom och även hans nya kompis Rocky. Då blir det mycket spring. Allt som var lagrat under dagen. Matinköp och flytt av grejer till källaren lyckades jag också genomföra i morse. Snart inget mer. Bara bad och vila. Ha en bra dag

Monica

2 comments / Add your comment below

  1. Ja, det är nästan för bra. Var ute vid 9 tiden och gick en långpromenad. Om man inte vill gå längs stranden så har vi många småvägar med vacker lövskog intill där vi bor. Men även denna runda var lite för varm. Men det ska visst bli lite svalare. Men cyklar nog ner lite senare och hoppar i böljan. Marie har ett hus i Skrea Strand nära oss så där är vi i hennes trädgård det är ju behagligt.
    Ska fixa lite lunch.😋
    Ha det gott
    Inga-Lill 💓

Lämna ett svar