Okategoriserade

Lycka över vänner och arbete

Familjen Herrlin från Kosta

 

 

Det sista som skulle göras i mitt nya hem var att få upp lampor och det är inte min starka sida. Alltså det där med att borra i hårda material och kapa och förlänga sladdar. Det kan bli hur galet som helst. Som tur var kom Ingrid och Torsten Herrlin till min hjälp, min andra familj brukar jag kalla dem. Torsten är skicklig och fixar allt som behöver göras tekniskt. Han löser alla problem, så nu har alla mina lampor kommit upp. Jag är lycklig och njuter av att mitt hem känns trivsamt och fungerar. Tack!

Glädjen över att få arbeta

Jag kan inte nog glädja mig åt att få vara en partner till Colix AB. https://colix.se Jag säljer deras appar och börjar kunna producera en app. Inte helt på egen hand, men strävar efter att klara det till 80%. Till hjälp har jag Colix härliga personal. Colix lösningar är en fantastisk ny möjlighet för företag och organisationer, ja även för innovativa som har en idé om en egen app. Allt till en unik låg kostnad. Folkets Hus i Hovmantorp har som en av de första Folkets Hus i Sverige skaffat en app. Den har jag varit delaktig i. Ladda gärna ner den.

Monica

 

#Colix #app #egen app #billig app #Folkets hus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *