Fredag hos Colix

En kreativ fredag med Linn

Igår besökte jag Colix för ett möte med Linn . Vi gjorde en prototyp som ska presenteras för en organisation i början av augusti. Förfrågan kom för en vecka sedan och adrenalinet rann till hos mig, snabbt bad jag om ett första möte för att lyssna på organisationens behov. Linn är webbdesigner = proffs och min roll är att som partner sälja in Colix applösning. Det blev en kreativ och mycket trevlig förmiddag. Resten av dagen gick jag med en lyckokänsla och en förväntan inför hösten. Att få använda min erfarenhet och mitt kontaktnät i mötet med prospects är lycka. Att få vara med i utveckling och att utvecklas är både lycka och livskvalitet. Se mer här https://colix.se

Tack Linn för ett bra jobb. Alltid lika trevligt att träffa er på Colix.

Monica

#Colix  #App. #Appar

Lämna ett svar