Tack Stefan Axel Larsson

Stefan hörde min bön

Idag fick vännerna Ingrid, Torsten och jag en fantastisk introduktion i boule. Stefan som är en skicklig boulespelare sedan många år var en utmärkt lärare och coach. Mina förhoppningar blev infriade till minst 200%. Bättre introduktion kunde vi inte ha fått. Stefan hade lagt upp ett seriöst program som avslutades med övningar att ta med hem. Tack!

Boule ett internationellt
och socialt spel/sport

I snart varje litet samhälle och i många länder spelas det boule. Alltså är det något som förenar och skapar kontakter. Min tanke med att ge mig in i detta är att få en trevlig sysselsättning på hemmaplan, men också något som skapar kontakter den dag jag infriar min dröm om en längre vistelse i Spanien.

Ser fram mot tisdag då det är boule både i Hovmantorp och Kosta

Monica

#Boule  #Kosta #Stefan Axel Larsson

2 comments / Add your comment below

    1. Hej Lars-E
      Nu är jag faktiskt intresserad och kommer att bli aktiv i Boule. Köpte mig begagnade klot riktigt professionella. Premiären gick bättre än förväntat och jag drog in poäng till vårt lag som vann bägge omgångarna.
      Monica

Lämna ett svar

Till startsidan