Folkets Hus gör Hovmantorp attraktivt

Folkets Hus i framkant

Det betyder så oerhört mycket vem som driver en organisation. Vårt Fokets Hus drivs av eldsjälar och nu t o m i andra generationen.
När Coronan stoppade all normal verksamhet så blev mottot “Vi sätter oss inte ner och dör”.  I stället startade våffelcafé, tipspromenader och annat som tillförde mycket positivt till oss som bor i Hovmantorp.

Även tekniken är  i framkant

Mitt i Corokrisen satsade man på en app från Colix. Då jag visste att det fanns en entreprenörsande i ledningen, så presenterade jag Colix plattform för dem. Nu är appen uppe och jag gläds varje gång jag får en pushnotis som håller mig informerad om allt aktuelllt och vad som kommer.

Unika i Sverige

Ett föredöme för andra Fokets Hus, de är ett av tre Folkets Hus i Sverige som har en app. Förutom appen så har de en helt ny ljudanläggning och ett kassasystem som tar swish via QR kod.

Monica

#Folkets Hus. #Colix #Minn

Lämna ett svar