Okategoriserade

Glöm hängslen och livrem

Här kommer mina tankar om företagande

Jag har som rådgivare och utbildare träffat många som startat och drivit småföretag. Även några hundra innovatörer har passerat min rådgivning. Det är en glädje att se både små och stora företag utvecklas. Att köra förbi stora byggnader med många anställda och veta att innovatörens första kontakt var med mig och den rådgivning och de kontakter jag förmedlade bar framåt. Så till mina tankar i dessa tider. Det som gäller är inte livrem och hängslen. Heller inte väntläge. Det är mycket arbete, mod, förstånd och drivkraft som ger utveckling. Så till alla er som känner sig missmodiga. Hitta nya vägar, jobba på som om allt vänder imorgon och glöm inte att vårda era kunder även om de inte ger er en order idag.
Monica

 

# Starta Eget #Innovatör #Rådgivare

2 reaktioner på ”Glöm hängslen och livrem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *