Okategoriserade

Klarar jag Rigshospitalets diet i 13 dagar

Idag är första dagen med Rigshospitalets diet

Efter en golfrunda på 18 hål i Halmstad så gick det inte att blunda längre. Mitt ena knä gjorde jätteont nästa dag. Har opererat menisken 2006 och allt har gått bra tack vare alla promenader med vovven. Men nu efter fem timmars golfande så var det sanningens minut. 

Jag vill inte bli gammal och trött

Ja gammal är jag enligt media, då vi som är 70 + helt plötsligt har blivit paketerade in i en grupp som inte klarar någonting. Det gillar jag inte, då jag känner mig yngre och alert.  MEN när kroppen säger ifrån,  då är det allvar. Så idag inleder jag viktminskning med en chockstart som sedan följs upp med en bättre mathållning. Vill du veta mer om Rigshospitalets diet, klicka då här.
Rigshospitalets diet

Monica

# Rigshospitalets diet # Rikshospitalets diet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *