Okategoriserade

Dag 1 av 13 med Rigshospitalets diet

Rapport över framgångar och motgångar med chockbantningen

Bara en kopp kaffe står det på menyn. Ja redan där har jag fuskat, det blev en kopp till, men som ni ser så är det små koppar. Undrar vad som sägs om den stora tekoppen då?
Ja varför så strikt? Insåg att jag flera gånger var på väg att tänka fel. “Undra om jag ska på våffelcafeet imorgon” Nej självklart inte. “Ska jag passa på att köpa den där vällagrade osten  till extrapris” Nej självklart inte!

Inser att den här dieten ska ändra på mitt beteende. Ett beteende där det ingår att stoppa något i munnen som belöning och njutning. Nu får det bli en extra liten kopp kaffe som belöning = två om dagen.

Idag vägde jag 7 hg mindre

Ok jag vet att det bara är mindre mat i magen o s v. Dock kändes promenaden med hunden lättare. Glad och optimistisk är jag. Ser också fram mot att åka till Spanien i vinter och känna mig bekväm i en bikini. Hoppas att Covid 19 har lugnat ner sig i höst.

Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *