Okategoriserade

Tylösand Ringenäs Vilshärad Haverdal

Härliga stränder ligger som ett pärlband
bara en dryg mil från Halmstad

I helgen besökte jag Halmstad och svägerskan/väninnan Ulla. Som alltid var hon gästfri och positiv. Vi startade lördag kvällen med havskräftor och gott vin. Bra början efter en häftig chockbantning.
Det blev försiktigt intag av alkohol då jag redan efter ett glas vin kände mig påverkad.

Söndag förmiddag bar det av till Haverdal

Det blev en skön promenad genom Strandskogen som börjar nära Haverdals golfbana. Här finns fina vandringsleder och luften vid havet är så skön.  Min vovve Ludde var helt nöjd med vår söndagspromenad.

Vi nådde havet efter en kilometer

Jag blir bara så lycklig vid havet. Beror nog på att jag är uppvuxen vid ett fjäll, med en vidunderlig utsikt från vår balkong. Så präglad man är av sin uppväxt. Badande blev det inte, då det blåste snålt och regnet var på väg. Men som jag njöt av att bara få stå där på stranden. Se mina bilder och känn efter om även du blir lycklig. Från den här stranden kan du ta dig vidare till Vilshärad, Ringenäs och Tylösand

Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *