Okategoriserade

En dag i stillhet

Att ha en dag i stillhet

Det hör inte till vanligheterna att det inte händer något. Idag hände det alltså ….att det inte hände något. Bestämde mig för att ta det väldigt lugnt. Kände att jag behövde det efter ett rätt omtumlande beslut jag har tagit. Några nätters dålig sömn har resulterat i trötthet, tankarna har virvlat runt p g a beslutet.

Kollat mycket på en TV serie … och… lagat kläder. Kläder som väntat i flera veckor på min flit. Det som har gett mig dåligt samvete och hängt över mig. Att hitta igen alla tre knappar som saknades i ett plagg, bara det var lycka.

Vovven var också trött

Trött har vovven tryckt sig intill mig i soffan. Mycket nöjd med att matte suttit still, ja t o m intagit horisontalläge. Belönades med extra god mat. Gäller att rasta honom ordentligt i kväll.


Undra om vi kan sova i natt

Monica

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *