Okategoriserade

Klimathot som inte söker sanningen

Så trött på all ytlig information om klimathot
Som tur är finns Elsa Widding

Mitt i mörkret och hetsen om klimathot finns Elsa Widding. Det är en glädje att hos henne få korrekt, sansad och vetenskaplig information. Dessutom ges den med civilkurage. Elsa Widding finns på Youtube och du, ge hennes information tid. Lyssna och när du har lyssnat så blir det inte lika lätt att dupera dig med braskande rubriker och nyhetsinslag. Min bakgrund som kemiingenjör, yrkeshygieniker och arbersmiljöinspektör i tidigare arbetsliv, har gjort att jag inte är lättmatad med ytlig information.

Lycka till med att se bakom allt du matas med om klimathot.

Här kommer en länk
Chalmer och klimathotet

Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *