Det blev en helg vid havet


Åter en helg vid havet i Halmstad

Stort tack till svägerskan Ulla som både var en god värdinna och vän i helgen. Vi startade fredagen med att besöka min nya lya och planerade möbleringen inför flytt. Lördag regnigt och utmärkt väder för lite kultur. Startade med att se Micke Johans utställning i Vilshärad. Tänk att jag åker till Halland för att se konstglas från Småland. Mycket vackert glas!

 

Heagård var också ett av våra kulturmål och där njöt jag oerhört av vackra foton med havsmotiv.

 

En ung och lovande  konstnär, dessutom dotter till en f d arbetskamrat ställde ut på Heagård,
nämligen Jennie Johansson som målar i akryl.  Här är min favorit.

 

Så blev det Söndag med härliga promenader vid havet. Så nöjd med min helg.

Monica

Lämna ett svar

Till startsidan