Skön fredag i Blekinge

Margareth och Stellan bjöd in till en skön fredag

Dagen började med golf på mysiga Leråkra GK. En bana med 12 hål och ingen trängsel. Blå himmel, strålande sol och trevligt sällskap gjorde att rundan blev supertrevlig.
Nytta och nöje i ett, med motion både för oss och vovven. Här kollar Ludde att matte sköter svingen. Hann också med att tipsa klubben om Colix app.Hoppas de kollar och tar kontakt med Jens Collskog.

 

Då min nya/kommande bostad ligger rakt över vägen/ mitt emot Haverdals GK så ser jag fram mot att utveckla min skicklighet i golf och få ett ännu hälsosammare liv. Det är helt klart att jag mår som allra bäst  när jag rör på mig och allra helst utomhus. Har testat gym många gånger, men vill hellre vara ute. Tacksam för att mina föräldrar tog med mig på fjället under vårvintern, som femåring strävade jag uppför backarna och gjorde en och annan vurpa nerför.

Så här nöjda var vi efter ett par timmar på golfbanan… och hungriga. Margareth och Stellan är väldigt samspelta i köket och en härlig grönsakpaj och mycket mer bjöds på på deras sköna uteplats med havsutsikt.

Monica

 

 

 

 

Lämna ett svar