Städar golfbagen

Nu var det verkligen dax att städa golfbagen

 

Gårdagens trevliga golfrunda gav ny energi. I morse rev jag ut allt ur mina golfbagar. Bollar och peggar m m var i olika fack så det kändes verkligen skönt att få ordning. Min nya lilla bil rymmer inte både vagn och bag i bagaget. Men det är helt ok då det finns ett baksäte och hundburen är slopad. Vovven sitter nu i framsätet med säkerhetssele, säkerhetsbälte och krockkudden avstängd. Då kan jag klappa lite på honom emellanåt och se så att han varken fryser eller har det för varmt. Det har också inneburit att han numera viftar på svansen när han ska in i bilen.

 

 

 

 

Vi kör nu till Glasrikets GK för lite träning på driving range.

Ha en skön lördag

Monica

#Golf #Glasrikets GK # Säkerhetssele hund
#Dog

 

Lämna ett svar