Folkets Hus Hovmantorp, från kris till framgång

Folkets Hus Hovmantorp ett föredöme
Håkan tar Folkets Hus från kris till framgång

    Håkan och Jessica

Från kris till framgång. Ja så agerade eldsjälen Håkan Henriksson, föreståndare vid Folkets Hus i Hovmantorp (FH). Det går ju inte att lägga sig ner och dö, sa han. Så istället blev han en av mina första kunder i samarbetet med Colix System AB. Faktiskt också ett av två FH i hela Sverige som har en app. Håkan med kollega Jessica drog igång flera olika aktiviteter som våffelcafé, kulturpromenader och mycket, mycket annat. Nu får jag regelbundet pushnotiser och blir lika glad varje gång.
Ett framåt FH på en ort med 3 000 invånare. Starkt agerat. Sök efter deras app och ladda ner den “Folkets Hus Hovmantorp”.
Monica
# Hovmantorp #Folkets Hus #Eldsjäl  #Håkan Henriksson

Lämna ett svar

Till startsidan