Jag för en kamp mot Mörkret

Jag för en kamp mot mörkret dag för dag

Jag är inte deprimerad men avskyr novembermörkret. Önskar att jag kunde somna vid 17– tiden och vakna nästa morgon när ljuset kommit. Sedan planerar jag dagen så att det blir minst en timme utomhus i dagsljuset. Mörkret påverkar även min lilla vovve. 

Som tur gillar jag att arbeta hemma vid datorn och även lära mig nytt via internet. Det roar mig i timmar. Med familj 50 mil bort i Stockholm så blir det heller inget julfirande med familjen i denna Pandemitid.  

Det ljusnade idag

Idag kom en inbjudan från Veronica Grönte som driver Författarskolan. Vilket bra initiativ!
Veronica bjuder in till en träff Julafton och Nyårsafton för oss som kommer att sitta ensamma under helgerna Se här

https://forfattarskola.se/events/julafton-online-2020/

Vi kanske ses digitalt i Jul. Jag kommer att fira Julen med Champagne och skaldjur. Det är en fördel med denna jul att slippa den traditionella julmaten.

Monica

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan