Moderskeppet och Zoom mitt lördagsnöje

Moderskeppet lär ut mycket, en räddning i pågående isolering

I veckan har jag pratat med några vänner som verkligen börjar blir ledsna och frustrerade över 
den pågående isoleringen. Som tur är har jag en vovve, datorn och arbete på distans. Det gör att jag inte lider speciellt av att vara isolerad. Visst är det lite trist att inte kunna umgås med flera vänner en lördag kväll. Men ärligt så roar jag mig rätt bra vid datorn. Är ju så nyfiken och vill lära nytt. Nu finns det tid dessutom.

Vill du bli bättre på foto, webb, digitala möten m m

Moderskeppet är som en stor påse godis. Här finns allt för alla. Dessutom till ett pris som är otroligt lågt 149:- per månad och kan avslutas när som helst. Varför inte ge ett presentkort på tre månader i julklapp till de större barnbarnen eller kompisen. Då blir det aldrig långsamt.

Monica

#Moderskeppet #Digitala möten #Zoom

Vill ni köpa kaffe online som dessutom är ekologisk? Vi på Wendelins kaffe är också kungliga hovleverantör inom kaffe. All vår kaffe är nyrostad och finaste kvalité som du får hem i din brevlå

Lämna ett svar

Till startsidan