Hund ger glädje, kompisar och motion

Min hund ger livskvalitet och motion

Jag mår som allra bäst när jag är ute och rör på mig tillsammans med vovven och trevliga människor.
Det här gänget träffade jag idag tack vare Jane Jönsson som bjuder in till Söndagspromenader på Facebook sidan “Hundpromenader i Halmstad”. Idag blev det drygt 5 km i skogsterräng och på skogsvägar, mycket nyttigt! Att vi har trevligt syns väl på alla glada miner.

Har du hund

Ja då kan du bosätta dig var som helst och snabbt skaffa nya kontakter. Så har det varit för mig genom åren och många flyttar. Faktiskt väldigt likt tiden med MC. Folk med hundar och på MC pratar med varandra och är öppna för kontakt. Har du ingen hund så erbjud dig att ställa upp som hundvakt ibland. Du får mycket tillbaka, det lovar jag.

Monica

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan