Appen “Sista Nio” fick mig att bli kund

Appen “Sista Nio” fick mig att bli medlem på Haverdal GK


Haverdal GK idag kl 10

Mitt nya hem är helt nära hål 14 på Haverdal GK. Alldeles utmärkt tyckte jag när jag flyttade hit. Så kom tankarna. Att gå nio hål klarar min lilla hund i värmen, men inte 18 hål. Hål 9 och hål 18 slutar vid klubbhuset och i somras var det närapå fullbokat hela tiden. Inte så lätt för en singel med vovve att komma ut. Alltså blev jag medlem i Flygstadens GK.

Idag blev det promenad runt banan på Haverdal GK

Gick och längtade till våren, men faktiskt går det att spela golf nu och t o m sommargreenerna är öppna.
När jag närmade mig klubbhuset, ser jag en skylt om en app som heter “Sista Nio”. Blev så klart nyfiken då jag säljer appar och klev in i klubbhuset. Fick bra information om appens funktion. Helt plötsligt var det inga problem med vovve och medlemsskap. Bestämde mig bums för att bli medlem. Har köat ett tag så det gick bra.

Nu blir det motion minsann. Framtiden känns riktigt ljus, min nya hemort bjuder  på en härlig fritid

Monica

#Haverdal GK  #Golf  #Golfapp # App “Sista nio

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan