Digitalt arbete och matlagning

Datorn i köket ger mig möjligheter

Nu lagar jag mat och jobbar vid datorn på samma plats. Har nyss flyttat till en stor lägenhet och fick dubbelt så stor yta att möblera. Men var skulle min arbetsplats med dator placeras? Ville ju ha ett rum som gästrum. Då fick jag den ovanliga idéen att placera arbetsplatsen i köket. I morse blev det en gryta som puttrade på spisen samtidigt med blogg och mail koll. Faktiskt riktigt bra! Jag har ett stort matrum alldeles bredvid köket och där sitter jag nu när det är dags att äta.

Erkänner att det också blir en macka framför TVn rätt ofta morgon och kväll. Skönt att kunna bestämma själv som singel. Ingen som protesterar när jag hittar på något. Grytan är till både vovven och mig. Få se om den blir godkänd.

Monica

Lämna ett svar

Till startsidan