Jag äger golfbanan

Det kändes så idag

Vovven och jag fick en härlig promenad på Haverdals GK. Då banan nyss blivit snöfri och underlaget ännu  inte är lämpligt för spel, så fick vi en härlig promenad på en nästan helt tom bana. Gladde mig också att greenerna dressades och spel kommer igång inom kort.

Bara 400 m till närmaste utslag och 800 m till klubbbhuset
Känns oerhört lyxigt att få bo så nära golfbanan. Bara ta tag i golfvagnen och promenera iväg.


Lyxigt med egen uteplats och utsikt
Så långt ögat når kan jag se ut över åkrarna. Idag blev det plantering av penseer och kaffe i solen. Helt klart är att balkong och cityläge inte passar mig. Beror säkert på min uppväxt med milsvid utsikt över ett fjäll.
Tänk så mycket uppväxten präglar oss för resten av livet.

Monica

# Haverdals GK # Golf # Vovve # Promenad

Lämna ett svar

Till startsidan