Swearingen and Kelli blir mitt sällskap i kväll

Brukar du titta och lyssnar du
på Melodifestivalen

Jag måste erkänna att det är få låtar på Melodifestivalen som jag tycker är bra. In genom ena örat och ut genom det andra och inget fastnar. Enda gången jag tittade och lyssnade var när Charlotte Perrelli var med. Såg henne framträda på Hovmantorps Folkets Hus som 13-åring när Trädgårdsföreningen hade årsfest. Sedan har jag följt henne genom åren och beundrar henne både som artist och person.
I kväll blir det i stället Swearingen and Kelli. Mums!

Kan vara en bild av 2 personer och text där det står ”MARCH TOUR March 3rd Palm Beach, FL March 4th Lake Placid, FL March 5th Punta Gorda, FL March 6th Sarasota, FL March 27th Berryville, VA March 28th Vienna, VA”

Swearingen och Kelli, så njutbart att lyssna på

Jag har en kusin som mentalt är min lillebror, Lars Tallberg. Han är tusenkonstnär och har ett hjärta av guld.
Lasse är bl a en duktig musiker och har kontakt med paret Swearingen and Kelli som har en karriär i USA.
I veckan introducerade han mig för deras musik och jag fick några länkar till Lasses favoritlåtar. Fler finns så Youtube. Jag blir lycklig av att lyssna på dem!

Lyssna och njut

 

I gruppen finns Finska rötter och de vill gärna  komma till Sverige och Finland
Vill du få  kontakt så ring lillebror Lasse  070-236 17 08.

 

Monica

# Swearingen and Kelli # Charlotte Perrelli # Hovmantorp
#Melodifestivalen  #Hovmantorps Folkets Hus
#Lars Tallberg

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan