Stranden lockar men inte korven

Nu lockar Haverdals strand men inte korven

Här ligger flera  dagars kaloribehov

När kilona tynger både fysiskt och psykiskt så måste jag “ta mig i kragen! Det är inte lätt men nu har jag
lockat med mig en kompis och målet är att vi i slutet av maj ska ha gått ner 10 kg. Kompisen är en han, som
precis som jag haft maten som tröst och glädje i ensamheten under pandemin. När knäna knirkar och Haverdals strand med nudistbad lockar, ja då går det inte att blunda för fakta längre

Nutris öppnar mina ögon

Har provat många dieter /metoder, allt från danska doktorns piller, GI  till Vikt Väktarna. Det enda jag gillar är Nutris. Här äter jag som jag vill, inga krav på att laga vissa rätter, köpa hem massor med ingredienser o s v. I stället bokför jag vad jag stoppar i mig och får konkret information att den där enda grillkorven kan ersättas med räkor, sallad och t o m ett litet glas vin. Två tunna skivor ost i stället för en extra i munnen ger på ett år en viktminskning på ca 1,5 kg. Slopar jag en hårdmacka med lite ost så blir det ca 3 kg. Lätt att förstå eller hur.

Jag får lära mig att äta det min kropp behöver. Dessutom lär jag mig att få i mig nödvändiga vitaminer, proteiner m m.  Att motionera ger bonus . Nutris är en fantastisk väg till ett bättre mat och motionsbeteende

Monica

#Nutris #Haverdal #Banta #Minska i vikt

Lämna ett svar

Till startsidan