Lycklig i mitt nya liv

Mitt nya liv

Allt faller på plats. Äntligen satsar jag på golfen under min fritid och har också närheten till hav och öppen natur. Idag var jag på Driving Range för första gången i år med fullt fokus på att ändra min sving. Idag anmälde jag mig också till seniorträning under 20 veckor. Sååå jag ser fram mot en aktiv golfsäsong och att få njuta av de vackra och långa stränderna bara några minuter bort.

Mitt nya liv och mitt nya jag
Att få bo med vackra gamla träd utanför fönstret och kilometerlånga åkrar bakom huset är underbart.
Dessutom bara 10-15 minuters bilkörning till shopping och nöjen och gångavstånd till havet. Helt perfekt enligt min åsikt. Nu formar jag dessutom om min fysik. Går mot målvikt -14 kg och en bättre kondition. Vill inte slösa bort de år som finns kvar av av mitt liv med att leva osunt.

Monica

Lämna ett svar

Till startsidan