Hur såg jag ut när jag var ung

 

Letade fram ett foto från min ungdom

Fick frågan av en ungdomsförälskelse
Vi har inte setts sedan 1965 och nu bara digitalt
Ja här är jag 16 år och faktiskt riktigt snygg kan jag tycka nu. Men inte då, när fotot togs. Hur många unga brottas idag med samma tankar som jag hade för snart 60 år sedan. Hu så fort tiden går och tänka sig att man kände sig gammal när man var 30. Idag är jag 74 och struntar i min ålder för det mesta.

Har fortfarande drömmar och säljer appar

Trivs med att ha insikt i den digitala utvecklingen och arbetar som frilans med att sälja appar.
Drömmen/målet nu är att bli hyfsad på golf och få tillbringa november och december i sol och värme och gå ner totalt 15 -20 kg. Vill ta ner vikten inför Beach 2021 i Halmstad och min hälsa. Till hjälp har jag https://nutris.se och har på en månad lyckats ta ner 4 kg. Är nu beredd att gå ner till drömvikten jag hade som ung och hålla mig så ung jag kan. Skön känsla att ha dessa mål! Risken är ju att träffa på någon jag inte sett på länge , länge.

Vilka är dina drömmar och mål
Sluta aldrig att drömma, livet är fortfarande härligt!

Monica

Lämna ett svar

Till startsidan